Home » Ventilatoare » Ventilatoare industriale » Ventilatoare în linie pentru tubulatură

Ventilatoare în linie pentru tubulatură

Cerere informatii

Instalare directă în linie, în rețeaua de tubulaturi.

Materialul constructiv de înaltă performanță foarte rezistent la coroziune și la intemperii.

Reducerea semnificativă a pierderilor de debit duce de asemenea la diminuarea sunetului și, corelat cu designul care reduce vibrațiile, se ajunge la o funcționare lină. Pentru o functionare in siguranta si zgomot scazut, fiecare turbina este echilibrata dinamic in timpul asamblarii.

Poziție de montaj variabilă, montaj posibil pe orizontală și pe verticală.

Ventilatoare centrifugae/axiale in linie sunt utilizate in instalatii de ventilare pentru introducerea sau extractia aerului.

Carcasa este confectionata din materiale de calitate superioara, cutie de borne fixata pe carcasa, cu cleme speciale pentru instalare rapida.

Motor monofazat/trifazat, cu rulmenti, trepte de viteza, protectie termica. Controlul ventilatorului poate fi realizat cu ajutorul unui variator de turatie. Mai multe ventilatoare se pot conecta la acelasi variator de turatie.

Pot fi montate in orice loc din sistemul de conducte, la orice unghi, vetical sau orizontal. Se pot monta si in paralel sau serie cu alte ventilatoare pentru cresterea performantelor.

Sunt prevazute cu suporti de montaj pentru prindere pe perete/tavan.

Ventilatoarele au o formă compactă și ocupă un spațiu redus, putând fi montate în orice tip de instalatie de ventilatie.

Descărcare cataloage ventilatoare în linie pentru tubulatură

BOX BD.pdf BOX BD.pdf 685 kB
BOX BSTB.pdf BOX BSTB.pdf 2255 kB
BOX BV.pdf BOX BV.pdf 898 kB
BOX HB.pdf BOX HB.pdf 845 kB
BOX RL.pdf BOX RL.pdf 776 kB
BT.pdf BT.pdf 527 kB
SB.pdf SB.pdf 875 kB