Home » Ventilatoare » Ventilatoare industriale » Unităţi de filtrare

Unităţi de filtrare

Cerere informatii

Ventilaţie.

De la sisteme mici de recuperare a căldurii până la centrale de tratare a aerului de mari dimensiuni, Electromec oferă o varietate de soluţii de ventilaţie care asigură un mediu proaspăt, sănătos şi confortabil în spaţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale.

Furnizarea de aer proaspăt şi curat.

Infrastructura etanşă a clădirilor moderne de astăzi garantează o izolare de calitate şi eficienţă energetică, dar în acelaşi timp, aceasta înseamnă lipsă de aer proaspăt, ceea ce poate determina acumularea de umiditate, microbi şi alergeni. Pentru a rezolva această problemă, Electromec oferă soluţii diferite de ventilaţie, furnizând aer proaspăt şi curat în modul cel mai eficient.

Ventilație cu aport de aer proaspăt

O bună aerisire, o condiție necesară pentru o ședere plăcută oriunde.

Ajutor pentru cei care suferă de alergii, sistemul reduce iritarea tractului respirator.

Pentru o viață sănătoasă este necesară o buna ventilație.

Sporește confortul cladirii printr-un aport de aer proaspăt, bucură-te de beneficiile unui climat sănătos, confortabil, ușor de utilizat, sustenabil.

Sănătate

În interiorul clădirilor, sunteți expuși poluării continue cu substanțe și gaze cum ar fi praful fin, monoxid de carbon și dioxid de carbon, oxizi de azot, radon și thoron.

O condiție prealabilă pentru o viață sănătoasă și condiții excelente de lucru sunt furnizarea de aer proaspăt, filtrarea aerului furnizat și evacuarea aerului contaminat.

Sistemele de ventilare oferite de Electromec, asigură cel mai bun aport de aer proaspăt.

Sistemele de control asigură neobservat introducerea și eliminarea fluxurilor de aer în clădirile rezidențiale și de birouri. În acest fel, spațiile sunt alimentate cu aer bogat în oxigen iar poluanții și mirosurile sunt eliminate din încăperi.

Vestea bună pentru cei care suferă de alergii ar fi că acest sistem reduce iritarea tractului respirator. Sănătatea d-voastră, performanțele și capacitatea de concentrare sunt influențate pozitiv cu ajutorul acestui sistem de ventilație.

Descărcare cataloage unităţi de filtrare