Home » Ventilatoare » Ventilatoare industriale » Ventilatoare anticorozive

Ventilatoare anticorozive

Cerere informatii

Ventilatoare centrifugale anticorozive, monoaspirante fabricate din plastic sau inox.

Pentru diferite medii chimice cu un continut ridicat de acizi și baze, avand o durată de viață de 50 de ani în mediu de gaz coroziv.
Destinate extracţiei de gaze agresive, pentru evacuarea din incinte şi băi de galvanizare si zincare.

Ventilatoare centrifugale pentru aplicații speciale: anticorozive, monoaspirante, fabricate din plastic dur turnat si combinat cu polipropilena (carcasă din PVDF/PVC/PE/PP, rotor centrifugal de asemenea este fabricat din plastic dur turnat si combinat cu polipropilena), finisaj din plastic anticoroziv și debit de aer între 450-65500 m³/h.

Materialul carcasei ventilatorului: bloc copolimer din polipropilenă de culoare gri RAL 7032 sau negru pentru varianta din polietilenă; de asemenea, din alte tipuri de polimeri (PVC, PVDF) în funcție de mediu și de concentrația chimica a acestuia.

Tipurile de performanță a ventilatoarelor anti-acid: ventilatoare rezistente la acid de uz industrial general; ventilatoare rezistente la acid în execuție împotriva exploziilor ATEX.

Ventilatoare centrifugale din otel inox AISI 304 sau AISI 316, rezistente la coroziune.

Aplicatie/utilizare: extragerea gazelor din medii corozive, in instituțiile medicale, industria chimica si petrochimica, depozite substante toxice, laboratoare, industria agroalimentara, industria tipografica, industria metalurgica. Transportul gazelor cu continut de: HCl, H2S, SO2, NH3, HF, NOx, DMEA, COV etc.

Concepute pentru extractia de fum, gaze si vapori corozivi din nise sau laboratoare chimice, laboratoare de chimie industriala.

Aceste tipuri de ventiloatoare pot fi utilizate in canale de ventilatie pentru introducerea si evacuarea aerului, pot fi adaptate cu o serie de accesorii optionale în funcţie de necesitate cum ar fi atenuatorul de zgomot, regulatorul de viteza, senzorul de temperatura si de umiditate, pentru aerisirea laboratoare de analiza, spatiilor industriale si comerciale mari.

Ele pot fi montate in laboratoare, spatiile de productie, depozitare si servire, spatii comerciale hipermarket, parcari, sali de sport, hale, tamplarii sau vopsitorii, etc. Montate in exterior sau in interior direct pe perete sau pe acoperis aerul fiind evacuat direct in exterior sau prin conducte de aer.

Descărcare cataloage ventilatoare anticorozive

MDI.pdf MDI.pdf 1200 kB