Home » Servicii » Instalare

Prin experienta si baza solida de cunostinte a echipei de tehnicieni, Electromec asigura aplicarea normelor de buna executie a serviciilor de montaj a instalatiilor de ventilatie/climatizare (sisteme, instalatii, echipamente complete de ventilatie), urmarind solutionarea practica a problemelor si neajunsurilor, prin satisfacerea exigentelor de rezistenta mecanica a aparatelor de ventilatie, stabilitatea acestora, igiena mediului, securitatea in manipulare, protectie impotriva zgomotului si vibratiilor, economisirea energiei utilizate in functionarea elementelor de ventilatie, fiabilitatea si recomandari pentru buna intretinere a utilajelor instalate.

Electromec are o echipa de tehnicieni experti in montaj sisteme si instalatii de ventilatie/climatizare. Executa lucrari de instalare ventilatie completa pentru cladiri de birouri, cladiri publice, obiective industriale sau agricole, alte tipuri de constructii ce necesita montaj instalatii ventilatie pentru distribuirea sau evacuarea controlata a aerului.

Echipa de profesionisti ofera servicii de instalare ventilatie pentru intreaga paleta de echipamente prezente in piata de profil, sisteme de climatizare si ventilare a aerului precum: duct-uri, chillere, statii de tratare a aerului, perdele de aer, ventilatoare, hote profesionale si hote industriale, sisteme de filtrare, alte dispozitive performante in tratarea si ventilarea aerului din constructii civile si induatriale.

Respectam standarde inalte de calitate la instalarea sistemelor de ventilatie/climatizare.

Alegerea configuratiei optime a instalatiei de ventilatie se poate realiza alaturi de tehnicienii si inginerii Electromec, cei alaturi de care se va opta pentru echimpamentul corespunzator cu debitul si presiunea necesare pentru spatiul ce va fi ventilat, cu regimul si conditiile de functionare ale sistemului, tinand cont de consumul de energie, nivel de zgomot, costuri ale elementelor sistemului de ventilatie si conditii de exploatare ale acestuia.

Calitatea aerului de interior. O filtrare a aerului din interior se va realiza, cu ajutorul instalatiilor de ventilatie.
Retinerea impuritatilor gazoase ori solide din aerul poluat. Poluantii din aer se formeaza din particule de origine antropica, animala, vegetala, chimica sau minerala si pot fi de diferite dimensiuni. Insa, prin instalare sisteme de ventilatie, este asigurata captarea acestor particule solide prin diverse modalitati fizice iar particulele gazoase vor fi anihilate prin intermediul procedeelor fizice si/sau chimice.

Aerul filtrat de instalatia de ventilatie/filtrare va atinge calitatea unuia nepoluat.

Sistemul de ventilatie ideal in buna filtrare a aerului va respecta anumite conditii: un grad de retinere inalt, o mare capacitate de a retine particulele solide, o mica rezistenta aeraulica ori in limite economice, cheltuieli reduse pentru aceasta investitie, intretinere facila, fiabilitatea sistemului de ventilatie.

Pentru servicii de montaj si instalare sisteme de ventilatie, respectand inalte standarde ale calitatii, indiferent de tipul instalatiei/sistemului/echipamentelor pentru ventilatie/climatizare, tehnicienii nostri sunt pregatiti in orice moment.