Home » Servicii » Mentenanţă

Mentenanţă

Cerere informatii

Service si mentenanta pentru echipamentele de incalzire, ventilare si climatizare.

ELECTROMEC remediază prompt orice defecțiune. Fie că este vorba despre o defecțiune cauzată de un defect de fabricație sau rezultată în urma întreținerii necorespunzătoare sau montării greșite a sistemului de ventilatie climatizare. Examinăm fiecare componentă, punem un diagnostic cert și reparăm sau schimbăm doar piesele defecte.

ELECTROMEC pune înapoi în funcțiune, la parametrii corecți, orice instalatie de ventilatie sau climatizare.

Ventilatoare industriale.

Rulmenţii din ventilatoarele industriale funcţionează la turaţii mari, cu sarcini radiale relativ mici. De asemenea, funcţionează la temperaturi foarte mari sau foarte mici, precum şi în locuri inaccesibile. De multe ori fluxul de aer se foloseşte pentru a transporta materiale. În timp, acestea se acumulează pe elice, creând dezechilibre, astfel provocând timpi morţi ce reduc durata de utilizare.

Aceste probleme în funcţionare impun utilizarea unor soluţii de tehnice cu performanţe superioare. ELECTROMEC poate face faţă tuturor acestor cerinţe. Beneficiind de o bogată experienţă, ELECTROMEC a dezvoltat o gamă de soluţii pentru ventilatoare industriale şi sisteme HVAC. Aceste soluţii ajută la imbunătățirea raportului cost-eficiență şi asigura funcţionarea fără sincope a echipamentelor.

Servicii de recondiţionare şi mentenanţă.

Recondiţionarea este un element care contribuie în mare parte la reducerea costurilor pe ciclul de viaţă al echipamentelor industriale, oferind beneficii de ansamblu, cum ar fi:
- durată de funcţionare extinsă a componentei
- costuri de mentenanţă reduse
- fiabilitate sporită din privinţa timpului de funcţionare şi a productivităţii
- probabilitate redusă de cădere prematură
- menţinerea condiţiei stocurilor de schimb
- fiabilitate generală sporită a utilajelor
- contribuţii la îmbunătăţirea fiabilităţii.

Reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător este un aspect din ce în ce mai important pentru societatea noastră, iar recondiţionarea poate avea o contribuţie semnificativă adusă sustenabilităţii îmbunătăţite, pentru că aceasta reduce întrebuinţarea resurselor şi energiei naturale.

Compania ELECTROMEC are o experienţă de decenii în domeniul recondiţionării. Centrele noastre de service oferă capacităţi profesionale de recondiţionare, renovare, reprelucrare sau retehnologizare a componentelor şi sistemelor industriale.

Recondiţionarea efectuată de ELECTROMEC este realizată de către centrele de service dedicate, deţinând tehnologii de vârf. Centrele efectuează aceste servicii conform procedurilor şi proceselor definite de ELECTROMEC pentru a satisface exigenţele calitative şi de performanţă ale componentelor industriale.

Prin parteneriatele extinse, ELECTROMEC poate oferi soluţii rentabile pentru optimizarea ciclului total de viaţă al produselor şi poate reduce costurile operaţionale.

Mentenanţă tehnică.

La ELECTROMEC, ne asigurăm că toate instalaţiile şi echipamentele tehnice ale clienţilor noştri funcţionează impecabil, oferind servicii permanente de gestionare a operaţiunilor tehnice la faţa locului.

Timpii de nefuncţionare reprezintă timp pierdut, iar echipamentele tehnice reprezintă inima fiecărei clădiri moderne. La ELECTROMEC ne asigurăm că toate instalaţiile şi echipamentele tehnice ale clienţilor noştri funcţionează impecabil, oferind servicii permanente de întreţinere preventivă şi gestionare a operaţiunilor tehnice la faţa locului, pentru fiecare zi din an. Întreţinem, efectuăm lucrări de service, inspectăm şi reparăm echipamente, asigurându-ne de conformitatea acestora cu toate cerinţele legale. Asigurăm de asemenea consiliere clienţilor noştri în timpul planificării şi construcţiei facilităţilor tehnice.

Paleta noastră de servicii:
Managementul operaţiunilor tehnice la faţa locului
Mentenanţa instalaţiilor tehnice
Operarea instalaţiilor tehnice
Inspectarea instalaţiilor tehnice
Repararea instalaţiilor tehnice

Sistemele de alimentare cu energie şi de încălzire necesită de asemenea o funcţionare continuă, fără întreruperi, ca de altfel sistemele de ventilare şi unităţile de aer condiţionat. Prin verificarea regulată, ELECTROMEC ajută la prelungirea duratei de viaţă a instalaţiilor şi reduce probabilitatea apariţiei unor defacţiuni neprevăzute. În cazul apariţiei unor rare situaţii de avariere, experţii noştri tehnici vor veni la faţa locului în cel mai scurt timp, pentru a rezolva problema.

In cazul instalatiilor de climatizare, prin intretinere periodica se intelege:

verificarea functionalitatii
curatarea filtrelor
verificarea agentului frigorific, corectare (daca este necesar)
verificarea ventilatorului: - verificarea jocului la ventilator;
verificarea si curatarea ghidajelor
curatarea mastilor si dispersoarelor
verificarea instalatiei electrice aferente echipamentelor
verificarea gradientului de temperatura a unitatii exterioare
verificarea gradului de îmbacsire a unitatii exterioare
verificarea sistemelor de comanda si reglare
verificarea si curatarea condensatoarelor de racire cu aer
verificarea si curatarea schimbatorului de caldura cu freon/apa rece
verificarea etanseitatii organelor de inchidere
verificarea ventilelor de siguranta
verificarea functionarii, etansarii si variatiei de presiune la vasele de expansiune
verificarea pompelor de recirculare
Efectuam curatarea - igienizarea aparatelor de aer conditionat pentru eliminarea prafului si a agentilor externi, acumulati in timpul functionarii sistemului de climatizare si care pot cauza infectii respiratorii.