Home » Servicii » Consultanţă

Consultanţă

Cerere informatii

Una dintre etapele cele mai importante in realizarea unui proiect de inginerie mecanica este etapa de consultanta tehnica. In aceasta etapa se stabilesc caracteristicile tehnice ale proiectului, cel mai bun raport calitate-pret corelat cu dorintele clientului si o adaptare a proiectului la realitatile care se gasesc in santier.

Consultanța are ca obiectiv alegerea unei soluții optime din punct de vedere tehnic și financiar, respectând în același timp cerințele și necesitățile specifice ale clientului.

Realizarea serviciului de consultanta se bazeaza in principal pe experienta si cunostintele dobandite in timp de catre personalul tehnic calificat, compania avand ingineri specializati pe fiecare tip de instalatie.

Consultatii nostri va pot indruma si va pot raspunde referitor la produsele si serviciile pe care le oferim. In felul acesta oferta de pret pe care o propunem va fi compatibila cu particularitatile proiectului. In functie de cerintele clientului, destinatia spatiului si tipul instalatiei (climatizare, incalzire sau ventilatie), specialistii nostrii vor determina solutiile tehnice optime pentru fiecare obiectiv in parte.

Prin consultanță stabilim împreună tipul instalației de care ai nevoie, modul de amplasare a acesteia și toate celelalte detalii specifice domeniului.

Proiectare si consultanta pentru instalatii hvac:

Incalzire si climatizare pentru constructii
Incalzire si climatizare pentru birouri
Incalzire si climatizare pentru spatii industriale
Centrale de climatizare si tratarea aerului
Pompe de caldura
Instalatii de incalzire si racire utilizand energii regenrabile
Instalatii de ventilare si climatizare (incalzire sau racire)
Instalatii de ventilare si tratarea aerului
Instalatii de ventilare industriala
Instalatii de desfumare
Calcule de performanta energetica a cladirii
Calculul necesarului de cladura pentru cladiri
Calculul necesarului de frig pentru cladiri