Home
Ventilatie Sisteme de climatizare Industria Sarmei Automatizari Contact
  <<  | Casals |
CASALS - ventilatie tehnica pentru constructii, ventilatie industriala - prezentare produse                                                                               >>
 VENTILATIE TEHNICA PENTRU CONSTRUCTII
Aerul curat si proaspat la locul de munca este privit astazi ca o cerinta naturala si evidenta, precum si ca un important factor de productivitate. Expresia aer curat si proaspat a devenit, asadar, un concept profitabil. Orice dezvoltare sau rafinare a procesului de creare a unui mediu cu aer de calitate are un impact pozitiv asupra beneficiilor oricarei companii. In aceasta consta misiunea importanta a companiei noastre: in a munci cu sarguinta pentru a gasi in permanenta solutii mai eficiente si mai economice pentru conceptul de aer curat si proaspat, precum si in a gasi o armonie productiva intre mediu, om si masini in societatea industriala. Toate produsele si sistemele sunt dezvoltate in spiritul acestei idei.

Comercializam o gama completa de ventilatoare si accesorii. Va punem la dispozitie cataloage continand informatii tehnice si comerciale.

Casals

Lista preturi, informatii tehnice - Ventilatie tehnica pentru constructii 2005

 
Get Adobe Reader
 
Preturile publicate aici pot sa nu fie actualizate la zi, iar in functie de valoarea totala a comenzii se pot face reduceri. Pentru a ne contacta puteti folosi telefon, mail, fax sau puteti completa Formularul de contact din sectiunea Contact.
 MODELE NOI
CTNH
Ventilatoare centrifugale de acoperis cu refulare orizontala. CTNH
O gama care cuprinde 10 modele diferite, cu debite de la 750 m3/h pana la 18000 m3/h. Sunt special proiectate pentru a fi montate pe acoperisuri si sunt potrivite pentru a fi utilizate pentru ventilare generala, extragerea fumului, in hote pentru bucatarii industriale sau domestice.
BOX HB
Ventilatoare axiale in cutie antifonata. BOX HB
9 modele diferite, cu debite de la 5500 m3/h pana la 109000 m3/h. Cutia antifonata este fabricata din otel galvanizat si este dotata cu obloane pentru acces la motor. Sunt special proiectate pentru a fi montate in perete sau in sisteme centrale de ventilatie - in tubulatura rectangulara. Sunt recomandate pentru a fi folosite in: ventilare generala, evacuarea fumului, aport de aer proaspat in instalatii complexe de ventilare.
TN/VAT
Ventilatoare centrifugale de acoperis cu refulare verticala 400 °C/2h. TN/VAT
10 modele diferite, cu debite de la 750 m3/h pana la 18000 m3/h. Carcasa este fabricata din otel galvanizat. Sunt special proiectate pentru a fi montate pe acoperisuri si sunt potrivite pentru a fi utilizate la: ventilare generala sau de urgenta dar cu motorul in afara jetului de aer.
Aceste modele le gasiti in catalogul Ventilatie tehnica pentru constructii 2005.
 VENTILATIE INDUSTRIALA
Pe o piata in continua dezvoltare, echipamentele de ventilatie industriala din gama Casals corespund in mod firesc exigentelor din ce in ce mai ridicate ale clientilor, avand in vedere calitatea, diversitatea si fiabilitatea produselor distribuite de Electromec in calitate de reprezentant Talleres Casals, S.A.
In oferta curenta veti gasi atat ventilatoare axiale cat si centrifugale, instalate in perete, in tubulatura sau pe acoperis de diferite dimensiuni, concepute normale sau antiex precum si accesoriile care le deservesc: grile gravitationale, grile de protectie, valve antiretur, regulatoare de turatie, etc.

Comercializam o gama completa de ventilatoare si accesorii. Va punem la dispozitie cataloage continand informatii tehnice si comerciale.

Casals

Lista preturi, informatii tehnice - Ventilatie industriala 2005

 
Get Adobe Reader
 
Preturile publicate aici pot sa nu fie actualizate la zi, iar in functie de valoarea totala a comenzii se pot face reduceri. Pentru a ne contacta puteti folosi telefon, mail, fax sau puteti completa Formularul de contact din sectiunea Contact.
 MODELE NOI  
Ventilator centrifugal cu control integrat al vitezei

deschide
Motor cu magnet permanent controlat electronic - "Inverter brushless technology"
HM
Ventilatoare axiale tubulare. HM
13 modele cu dimensiuni de la ø 250 pana la ø 1250 mm si cu debite intre 1100 m3/h si 109000 m3/h. Special proiectate pentru a fi racordate la tubulatura in sisteme complexe de ventilare pentru extractie sau aport de aer.
MBE
Ventilatoare centrifugale de medie presiune. MBE
10 modele cu debite intre 260 m3/h si 2900 m3/h, presiuni de pana la 120 mmH2O. Special proiectate pentru a fi racordate la tubulatura.
MZZM P/R
Ventilatoare centrifugale de medie presiune. MZZM P/R
Gama care cuprinde 10 modele cu debite intre 6200 m3/h si 48000 m3/h, presiuni de pana la 590 mmH2O. Temperatura maxima de operare continua este de 200 °C. Special proiectate pentru a fi racordate la tubulatura si pot fi folosite la transport de aer mixat cu corpuri solide sau la transport de fibre textile.
AAVM
Ventilatoare centrifugale de inalta presiune. AAVM
Gama care cuprinde 10 modele cu debite intre 1296 m3/h si 33840 m3/h, presiuni de pana la 1900 mmH2O. Temperatura maxima de operare continua poate fi de max. 450 °C. Special proiectate pentru a fi racordate la tubulatura si pot fi folosite la transport pneumatic, injectarea aerului in arzatoare si cuptoare, evacuarea fumului, procese industriale, etc.
Aceste modele le gasiti in catalogul Ventilatie industriala 2005.
  Informatii tehnice
: :  Ventilatoare axiale
: :  Ventilatoare axiale tubulare
: :  Ventilatoare axiale tubulare - motor extern
: :  Ventilatoare axiale tip turela
: :  Ventilatoare centrifugale de joasa presiune
       :  BT/BD/BD Cubic/Box BD/BD 3v/BDR
       :  BV/BVC/BVCR

: :  Ventilatoare centrifugale de medie presiune
       :  BCI/BC/MA
       :  MB/MBC/MBRC
       :  MBRH/MZ/MZR/MBR/MBP/AA
: :  Ventilatoare centrifugale de inalta presiune

: :  Ventilatoare pentru evacuarea fumului in caz de incendiu
  Get Adobe Reader
 

© 2017 ELECTROMEC SRL              Termeni si conditii                  | Home | | Ventilatie | | Climatizare | | Industria sarmei | | Automatizari | | Formular de contact |