Home » Despre noi

Despre noi

ELECTROMEC S.R.L. este o societate fondata in anul 2000, cu capital integral privat. Profilul sau de activitate se situeaza in aria de echipamente industriale, masini si utilaje, echipamente electrice, electrotehnice si electronice, de natura sa acopere o arie larga de produse destinate instalatiilor industriale complexe.

Ceea ce ii rezerva o pozitie distincta pe piata este promovarea unor produse de calitate ridicata si a unui raport performanta/pret remarcabil, ale unor furnizori care le garanteaza acestora probitatea de-a lungul unei impresionante perioade de activitate pe piata mondiala in care acestia s-au consacrat ca lideri ai domeniului, unii avand o istorie de peste 100 de ani.

ELECTROMEC va ofera proiectare, comercializare, executie, garantie si service pentru sisteme de ventilatie, climatizare, centrale de tratare a aerului, purificatoare, statii de filtrare, in spatii comerciale, spatii de productie, sali de fitness, cluburi, bucatarii, hoteluri, baze de tratament, spitale (spatii sterile), sali de spectacol, etc. Ventilatoare industriale - evacuare gaze, transport pneumatic, ventilatoare speciale pentru evacuarea fumului in caz de urgenta conform standardelor europene.

Asiguram beneficiarului intreg pachetul de servicii, adica: proiectarea instalatiilor de ventilatie si climatizare, comercializarea elementelor componente (ventilatoare, tubulatura, anemostate si grile, etc.), executie instalatii de ventilatie, climatizare si punerea acestora in functiune. De asemenea asiguram garantia si service-ul instalatiilor in garantie si post garantie.

Comercializam o gama completa de ventilatoare industriale. Axiale, centrifugale, in linie, de joasa, medie si inalta presiune, cu debite pana la 750000 m³/h.

Instalaţiile de ventilare şi climatizare industriale au ca scop asigurarea condiţiilor de puritate a aerului şi a microclimei corespunzătoare activităţii depuse de om şi a naturii procesului tehnologic.

Realizarea acestor cerinţe contribuie la menţinerea capacităţii de muncă, la înlăturarea îmbolnăvirilor profesionale, la ridicarea productivităţii muncii, a calităţii produselor, etc.

Clădirile industriale cuprind în general spaţii mari cu surse variate de nocivităţi. Felul surselor şi amplasarea lor depind de procesul tehnologic din fiecare secţie. Pentru diluarea nocivităţilor, asigurarea condiţiilor de mediu necesare protecţiei muncii şi realizării microclimatului cerut de procesul de producţie, prin instalaţiile de ventilare industrială se vehiculează debite mari de aer.

Alcătuirea sistemelor de ventilaţii în secţiile industriale necesită cunoaşterea amănunţită a procesului tehnologic, a utilajelor şi amplasarea lor, natura şi cantitatea nocivităţilor, condiţiile de mediu cerute din punct de vedere tehnologic şi al protecţiei muncii.